Leaseauto-onderhoud

Leaseauto-onderhoud

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Leaseauto-onderhoud


U rijdt in een leaseauto?

Geen probleem, ook voor onderhoud van uw lease-auto kunt u bij ons terecht!

Als officieel Lease Service Partner werken wij samen met een aantal gerenommeerde leasemaatschappijen en zijn er voorwaarden opgesteld waaraan wij als Lease Service Partner aan moeten voldoen. U heeft dus de zekerheid dat u voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten. En dat de gehele afhandeling met uw leasemaatschappij door ons geregeld wordt. Geen omkijken, wel zekerheid.

Welke zekerheden bieden wij?

Ons professioneel team staat voor u klaar om uw auto in perfecte staat te onderhouden. We hebben elektronisch contact met de leasemaatschappij. Onze uitstraling van een gecertificeerd Lease Service Partner is zoals u dat mag verwachten: netjes, professioneel en persoonlijk. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig bijgeschoold als het gaat om de laatste kennis.

Behoud fabrieksgarantie

Wanneer u uw auto laat onderhouden behoudt uw gewoon de fabrieksgarantie. Dat geldt ook als u uw nieuwe lease-auto elders heeft besteld en het onderhoud door ons bedrijf laat doen. Het is een misverstand dat u verplicht bent uw auto te laten onderhouden bij het bedrijf waar u de auto besteld heeft. De Europese wetgeving biedt u het recht op keuzevrijheid waar u de auto laat onderhouden. Bij het aanpraak maken van fabrieksgarantie zorgen wij dat dit probleemloos voor u wordt afgehandeld. Ook zorgen wij voor vervangend vervoer.